Големият ден за Бритни Спиърс най-сетне дойде. След 13 години, в които баща ѝ Джеймс Спиърс контролираше живота и милионите ѝ, певицата вече може да диша спокойно.

Бритни Спиърс, Джейми Спиърс, попечителството и изненадващата молба на бащата на певицата към съда

Бащата на Бритни с изненадващо решение

Явно е усетил накъде духа вятърът

Това се случи, след като съдът в Лос Анджелис реши да отнеме от бащата на Бритни Спиърс попечителството над певицата, по искане на Бритни и нейния адвокат Матю Розенгард.

То ѝ бе наложено през 2008 г., поради крехкото психическо състояние, но след изслушването на Бритни през юни в съда, стана ясно колко непоносимо е било вече то за нея. "Просто искам да си върна живота", заяви тогава тя.

След отстраняването на Джейми Спиърс, ролята на временен попечител ще поеме Джон Забел, пише Us Weekly. Той ще бъде такъв до 31 декември 2021 г. Джоди Монтгомъри също остава в тази позиция до същата дата.

Двата адвокатски екипа трябва да се изправят в съда на 12 ноември, за да се реши дали попечителството на Бритни да бъде прекратено напълно, допълва изданието.

Веднага щом новината бе разпространена поп звездата публикува видео, в което лети от щастие, управлявайки самолет и в най-скоро време обеща нови снимки, които не закъсняха. Видео от екзотичната почивка на певицата с годеника ѝ, които празнуват победата се появиха скоро в профила ѝ.