От няколко седмици Бритни Спиърс може да се нарече истински свободна, защото баща й Джейми най-сетне склони да премахне попечителството си, чрез което в последните 13 години контролираше живота й.

Бритни Спиърс, Сам Асгари, връзката им и какво ѝ напомни годеникът ѝ

Забележката, която годеникът на Бритни ѝ направи

Шеговито напомняне, ама знае ли се

Мярката е наложена от съда заради съмненията за психичното състояние на певицата и уж с цел предпазване на нейното състояние. Но Бритни от години говори за тормоза, в който е принудена да живее. А, сега, когато извоюва победата си, е готова за болезнени разкрития.

Докато чакаме първото й официално интервю по темата, тя използва профилите си в социалните мрежи, за да ни информира какво става в живота й, както и за да споделя какво и е на ум и на сърце. Така се стигна и до признанието, че майка й Лин всъщност е виновна за попечителството.

"Това, което хората не знаят, е, че майка ми беше тази, която му даде идеята", призна Бритни и заяви, че родителката й тайно е разрушила живота й, защото никога няма да може да си върне тези години обратно.

В публикацията, която вече е изтрита от профила на Спиърс, обвиненията продължават. "Ти знаеше точно какво правиш. Баща ми не беше толкова умен, за да си помисли за попечителство, но тази вечер аз се усмихвам, защото знам, че имам цял нов живот пред себе си", не крие емоциите си певицата.

Бритни Спиърс, попечителството на баща ѝ, страховете на певицата и защо вече украси коледната елха

Страховете на Бритни Спиърс

Защо вече е украсила коледната елха

Бритни не спести обвинения и към бившия си мениджър, когото също смята за замесен в пъкления план срещу нея. А Джейми Спиърс не спира да твърди, че винаги е искал просто да защити дъщеря си и никога не е действал против интересите й.