Певицата Бритни Спиърс продължава да използва профила си в Instagram, за да отправя послания си. Много често го прави с видеоклипове, на които танцува.

Бритни Спиърс, #freebritney, Шон Федерлайн, Джейдън Федерлайн и снимка със синовете й

Бритни Спиърс с рядко откровение в Instagram

Колко горда е с децата си

Почитателите ѝ обаче искат да я виждат на сцената, а не през екраните на телефоните си в социалните мрежи. На всички, които я критикуват за тези клипове, тя отговори с дълъг пост в типично неин стил.

От него става ясно, че предпочита да споделя клипове от хола си, вместо от сцената от Лас Вегас. И неизбежно отвори темата за нейното попечителство и баща ѝ Джейми Спиърс, който от 2008 г. контролира финансите и кариерата ѝ.

Снимка 443444

Източник: GettyImages

"Няма да се изявявам на сцени, докато баща ми се занимава с това какво обличам, казвам, правя или мисля," написа тя. "Моята т.нар. система за поддръжка ме нарани дълбоко," продължава Бритни, която вече 13 години живее под попечителството на баща си, заради разклатено психично здраве и проблеми с наркотиците.

Тя отново спомена, че не харесва начинът, по който документалните филми разкриват моменти от миналото ѝ. "Попечителството уби мечтите ми... Така че всичко, което имам, е надежда," написа още певицата.

Бритни Спиърс, Джейми Спиърс, делото за премахване на попечителство и малката победа на поп звездата

Първата малка победа на Бритни Спиърс

И как я отпразнува звездата

Наскоро поп звездата, която води съдебни дела, за да си върне живота обратно, постигна първата малка победа. Но какво ще стане нататък предстои да видим.