Изминалият Хелуин може и да беше забавен за повечето хора, но Меган Фокс не беше сред тях. А гневът й беше предизвикан от снимка, качена от съпруга й Брайън Остин Грийн, с когото са разделени от май месец.

На снимката 47-годишният актьор показва как той и трите им деца са изкарали Хелуин, като на оригиналния кадър се вижда 4-годишният Джърни. 34-годишната Фокс написа гневен коментар, в който го обвинява, че използва децата, за да привлича вниманието към себе си и да го "играе" добрия баща.

"И аз имах страхотен Хелуин с тях вчера, но ги няма в профилите ми в социалните мрежи. Завладян си от идеята да покажеш как майка им липсва, докато ти си вечно присъстващия и отдаден баща. При теб са през половината време!," е част от коментарът й.

Резултатът беше, че Грийн изтри оригиналната снимка и публикува нова, на която Джърни беше отрязан от кадър. Разбираме гледната точка на Меган, която явно се радва на щастлив любовен живот с Machine Gun Kelly. Но ето нейна снимка от Хелуин през 2018 г. Има ли двойни стандарти или не?