Най-голямото от шестте деца на Анджелина Джоли и Брад Пит е прието да следва в университета Yonsei, който се намира в Сеул, столицата на Южна Корея. За да гони мечтите си, Мадокс напусна семейното гнездо и пристигна в азиатската страна заедно с Анджелина.

Анджелина Джоли, Мадокс и емоционалната им раздяла

За кого тъгува Анджелина Джоли

Едва сдържа сълзите си

Въпреки че това е важна стъпка за младежа, бащата не присъства на изпращането на Мадокс, който ще прекара там следващите няколко години.

Според Us Weekly отсъствието на актьора се дължи на факта, че Мадокс и Брад Пит продължават да не са в добри отношения. А причината да не поддържат почти никаква връзка, се крие в миналото.

През септември 2016 г. Анджелина и Брад са все още съпрузи. По онова време, в частния им самолет, на връщане от Франция, се разразявя спор, в който Мадокс не остава безучастен и се намесва в скандала. Естествено, само за да защити майка си.

Снимка 437355

Източник: GettyImages

Слуховете гласят, че след тази разправия отношенията между Брад и Мадокс се обтегнали и оттогава в тях няма никаква промяна. Us Weekly пише, че Мадокс дори е отказал да прекара Коледа с баща си.

Да не забравяме, че момчето от Камбоджа беше осиновено още през 2002 г. от Анджелина Джоли. По онова време Брад Пит все още не е част нито от нейния, нито от неговия живот. Затова и съвсем нормално е привързаността на Мадокс да е повече към майка му, отколкото към доста по-късно появилият се негов баща.

Анджелина Джоли и в какво я обвинява една от бавачките на децата ѝ

Лоша майка ли е Анджелина Джоли

Обвиненията на една от бавачките на децата ѝ