Анджелина Джоли винаги е изглеждала като перфектната майка - грижовна, мила и отдадена на децата си. 

Дженифър Анистън, грижите за себе си и защо днес е повече от Анджелина Джоли

Дженифър Анистън се смее последна

Тя или Анджелина се справя по-добре с живота след Брад Пит

Според една от бавачките, която е била ангажирана 24 часа в денонощието с децата на Анджелина Джоли и Брад Пит обаче, актрисата не притежава никакъв подход да възпитава децата си и допуска много грешки при отглеждането им.

Пред списание OK бавачката, която пожелава да остане анонимна, споделя, че Анджелина Джоли непрекъснато е отсъствала - заради ежедневните си ангажименти и работни проекти. Затова и тя никога не е прекарвала достатъчно време с Мадокс, Пакс, Захара, Шайло, Нокс и Вивиан.

Снимка 409085

Източник: GettyImages

Освен непрестанната липса на актрисата, според бавачката Анджелина е пристрастена към консумирането на алкохол, като дори позволявала на децата си да пият. Бавачката твърди, че семейството е било много по-добре, когато Брад Пит е живял при тях...

Признаваме си, че тази новина много ни изненада, тъй като Анджелина наистина има репутация на прекрасна майка. Така преди няколко месеца в интервю актрисата сподели, че продължава да пее приспивни песни на децата си всяка вечер и че домашните ангажименти и образованието им са нейният основен приоритет.

Да не забравяме, че особено откакто се раздели с Брад Пит, Анджелина Джоли постоянно е нападана от роднини на бившия ѝ съпруг, които многократно се опитват да я "очернят" пред медиите. А сега и това.

Анджелина Джоли, Брад Пит и за какво постигнаха съгласие

Малката победа на Брад Пит над Анджелина Джоли

За какво още постигнаха съгласие