Като майка на шест деца, която не дели биологичните от осиновените, Анджелина Джоли със сигурност е изпитвала безброй различни емоции покрай тях. Докато Шайло изненада всички с решението си да изглежда като момче, Мадокс накара родителката си да се гордее с него и успехите му.

Момчето е прието да следва в университета Yonsei, който се намира в Сеул, столицата на Южна Корея. За да гони мечтите си, Мадокс напусна семейното гнездо и пристигна в азитската страна заедно с Анджелина.

Двамата посетиха учебното заведение, а на видео в социалните мрежи виждаме Джоли да се разхожда из коридорите на мястото, в което синът й ще прекара следващите няколко години.

18-годишния Мадокс изглежда много по-спокоен от майка си, която е видимо натъжена и притеснена от раздялата им. "Тръгвам си днес. Това е денят, в който го оставям", казва тя на насъбралите се студенти.

И видимо едва сдържа сълзите си, както и самата тя призна. Със сигурност обаче е дала воля на чувствата си, когато е хванала самолета обратно към САЩ, но без единия си син.

Въпреки че приема емоционално раздялата, което е напълно в реда на нещата, Анджелина не бива да се притеснява как ще се справи синът й, защото той е добре подготвен за това, което му предстои. А на нея не й остава нищо друго, освен да се гордее с него, пише People.

Анджелина Джоли, Мадокс Джоли-Пит и къде ще учи синът на актрисата

Какво ще е бъдещето на сина на Анджелина и Брад

Мадокс Джоли-Пит тъкмо навърши 18

Новия дом на Мадокс е близо до неговото родно място - Камбоджа. А биологичното му семейство се надява той да им отиде на гости при първа възможност. Защо не и с Анджелина.