Началото на годината изобилства от най-различни награди в света на киното и поредните - наградите на Гилдията на филмовите актьори (SAG Awards), бяха раздадени вчера, 19 януари.

Златен глобус 2020, "Жокера", Брад Пит и кои са големите победители

Кой обра Златните глобуси тази година

Годината започва с награди

Нямаше и кой знае какви изненади, като Хоакин Финикс и тук беше избран за най-добър актьор в главна роля, а Рене Зеуегър за най-добра актриса.

Неочакваните победители бяха Дженифър Анистън, която получи награда за най-добра актриса в главна роля в драматичен сериал (The Morning Show), и "Паразит". Южнокорейският филм взе наградата в категорията за най-добър актьорски състав във филм, побеждавайки The Irishman, "Бомба със закъснител", "Джоджо заека" и "Имало едно време в Холивуд".

При получаването на наградите обаче също беше интересно. Брад Пит беше отличен за поддържащата си роля в деветия филм на Куентин Тарантино и използва случая, за да пусне няколко шеги.

Първата беше, че трябва да добави наградата от Гилдията на филмовите актьори към инфото в профила си в Tinder. Разбира се, цялата зала избухна в смях, но Брад не беше приключил.

Брад Пит, Леонардо ди Каприо, Златен глобус 2020 и как актьорът се пошегува с колегата си и любовния си живот

Когато Брад Пит се шегува с Леонардо ди Каприо

Актьори в настроение за смешки

Актьорът каза още, че ролята му в "Имало едно време в Холивуд" е била предизвикателна, защото все пак е изиграл мъж, който пуши леки наркотици, сваля си тениската и не се разбира с жена си.