Анджелина Джоли трябва "да поправи" връзката на шестте си деца с баща им Брад Пит. Това постанови съдията на приключилото дело по развода на актьорите, който определи по колко време Пит ще може да прекарва с децата си това лято.

Той добави, "че липсата на връзка с бащата е вредно за децата и е важно всяко от тях да има здрава и силна връзка и с двамата си родители."

Снимка 313375

Източник: GettyImages

Джоли и Пит са родители на 16-годишния Мадокс, 14-годишния Пакс, 13-годишната Захара, 12-годишната Шайло и 9-годишните близнаци Вивиън и Нокс. Преди две години актрисата подава молба за развод, като цитира "непоправими различия" за причина.

С изключение на Мадокс, който сам ще решава при кого да прекарва повече време, останалите трябва да бъдат в контакт с баща си и да прекарат поне по четири часа на ден с него от 8-и до 17-и юни. От 27 юни до 1 юли Брад Пит ще бъде с децата си по 10 часа на ден.

Джоли трябва да му даде и телефонните номера на всяко от тях, като няма право да се намесва в разговорите им или да чете съобщенията помежду им.

Снимка 313367

Източник: GettyImages

Анджелина Джоли работи по втората част на "Господарката на злото" в Лондон това лято, а Брад Пит се снима в новия филм на Куентин Тарантино в Лос Анджелис. Това е причината шестте им деца да бъдат принудени да пътуват постоянно между Европа и САЩ, за да бъдат и с двамата си родители.