Райън Рейнолдс и Блейк Лайвли са може би най-симпатичната двойка сред известните личности, защото винаги успяват да прокарат чувство за хумор в отношенията си.

Блейк Лайвли, Райън Рейнолдс и шегата на актьора за деня на майката

Как Райън Рейнолдс се пошегува с Блейк Лайвли

Голям е шегаджия

На моменти дори са леко груби, но сигурно само от страни изглежда така, защото двамата са си доста щастливи, а и с целия този хумор едва ли спират да се смеят.

Рейнолдс гостува в подкаста SmartLess, където разговаря с Джейсън Бейтман, Шон Хайс и Уил Арнет за връзката си с Блейк и по-точно за това как са се запознали.

С доста цветущо описание актьорът казва, че за първи път са се срещнали на снимачната площадка на "Зеления фенер". Но е изминала около година и половина преди да излязат на двойна среща, но тогава са имали половинки.

Преди нещата да станат сериозни двамата са поддържали контакт регулярно. Отношенията им вече преминават на следващото ниво при едно пътуване с влак до Бостън.

Рейнолдс се шегува: "Просто я молех да спи с мен." Но връзката им наистина се е развила бързо, защото само след седмица Рейън Рейнолдс ѝ е казал шеговито, че трябва да си купят къща. Което се е и случило.

Райън Рейнолдс, депресията и защо от дете е склонен към нея

Защо Райън Рейнолдс е склонен към депресия

И как се справя с проблема

От People припомнят, че Блейк Лайвли и Райън Рейнолдс се ожениха през септември 2012 г. и до момента имат три деца.