Блейк Лайвли и Райън Рейнолдс са сред най-духовитите звездни двойки, които често си правят шегички, включително и пред широката публика. Но не искаме да попадаме в обсега им, ако някой ги ядоса. Особено в този на актрисата.

Блейк Лайвли, Райън Рейнолдс и шегата на актьора за деня на майката

Как Райън Рейнолдс се пошегува с Блейк Лайвли

Голям е шегаджия

Наскоро от Comments By Celebs публикуваха папарашка снимка, на която Лайвли маха с ръка, видимо щастлива в компанията на трите си деца.

Но само на пръв поглед. Оказва се, че предисторията на фотографията е съвсем друга и тя остава зад кадър. Тоест, по нищо не личи, че малко преди това тя и рожбите й са били тормозени от непознати.

Това става повод за последвалите гневни излияния на звездата от "Клюкарката" в Instagram профила на медията. "Истинската история е: децата ми бяха преследвани от мъже (включително папараци - бел. авт.) през целия ден", разказва Лайвли.

Уточнява, че ако някой път се опита да се доближи спокойно до фотограф, той "ще избяга" и "ще изскочи отново при следващата сграда", цитират актрисата от ЕТ.

"Къде ви е моралът? Бих искала да знам. Или просто не ви пука за безопасността на децата", пита гневно тя. И отправя призив към медиите да спрат да плащат на възрастни "з.....и" да се крият и да ловуват деца.

Блейк Лайвли, We Used To Live Here и бъдещият филм на Netflix по тема от Reddit

Когато Блейк Лайвли отвори вратата на непознати

Смразяващият нов трилър на актрисата

Блейк Лайвли се обръща и към всички читатели. Според нея, те биха могли да помогнат, като изпращат съобщения до таблоидите да спрат да качват снимки на децата на прочутите личности без тяхното изрично разрешение.