След церемонията по раздаването на наградите BRIT отново всички говорят за Били Айлиш. 18-годишната изпълнителка плени всички с живото си изпълнение на песента "No time to die", създадена за новия филм за Джеймс Бонд.

Айлиш спечели и наградата за Най-добра международна соло изпълнителка. А при получаването й не успя да сдържи емоциите си.

Тя призна, че в последно време се е чувствала доста мразена, но сълзи напълниха очите й, след като се качи на сцената и видя всички тези хора, които й се усмихват и радват.

Снимка 467495

Източник: GettyImages

Дни по-рано Айлиш и брат й дадоха интервю за BBC, в което изпълнителката заяви, че е от съвсем скоро е спряла да чете коментарите по свой адрес в социалните мрежи. Причината е, че докато го е правела, се е чувствала ужасно и това буквално е съсипвало живота й, пише E!Online.

Именно в социалните мрежи Айлиш получава тази омраза в големи дози, за която говори и от сцената на BRIT. И сама е стигнала до извода, че колкото по-готини неща правиш, толкова повече хора не те харесват. И определя това явление като "лудост".

Били Айлиш, брат ѝ Финиъс, "No Time To Die" и къде са написали песента за "Смъртта може да почака"

Магията зад песента за "Смъртта може да почака"

Няма кой да спре Били Айлиш и брат ѝ Финиъс, дори и Джеймс Бонд

Именно за дa му се противопостави и да не му позволи да съсипе живота й, Айлиш спира да чете какво се пише по неин адрес. И много добре знае, че е трябвало да го направи по-рано, но не е искала да губи връзката с феновете си. И сега обещава, че няма да я загуби, но и че ще обърне гръб на омразата в интернет. Защото там всеки е много по-смел, отколкото на живо.