Снощи, 8 юни, в Jazz at Lincoln Center в Ню Йорк, се проведе събитието Time 100 Gala, което почита различни влиятелни хора във всички видове индустрии.

На него присъстваха звезди като Мери Джей Блайдж, Аманда Сейфрид, Миранда Ламбърт, Дуейн Уейд, Зендая и Джей Балвин. Най-силно впечатление обаче ни направи появата на Бил Гейтс и то най-вече заради дамата, която го придружаваше.

Оказа се, че красавицата е 19-годишната Фийби Гейтс - най-малкото от трите деца на милиардера. Тийнейджърката се появи на звездното събитие с баща си и носеше невероятна сребриста рокля на Fendace със златни презрамки, уточняват от Hollywood Life.

Снимка 576984

Източник: GettyImages

Бил и Мелинда Гейтс са двама от най-богатите хора в света и повечето от нас не са непознати за работата, която вършат. И въпреки че вече са разведени, в интервю за Vanity Fair Мелинда веднъж заявява, че смята отглеждането на трите си деца със здрави ценности за най-голямото си постижение.

Бил Гейтс, GERM, лекцията му на TED и как може да бъде предотвратена следваща пандемия

Бил Гейтс има план за милиарди

Как според него това може да бъде последната пандемия

Знаем повече за най-голямата дъщеря на двойката - Дженифър, която през 2021 г. сключи брак на пищна церемония с египетския конен състезател Найел Насар, но какво да кажем за най-малкото им дете? Ето какво трябва да знаем за най-малката дъщеря на Мелинда и Бил Гейтс, Фийби.

Родена на 14 септември 2002 г. в Белвю, предградие на Сиатъл, Вашингтон, 19-годишната в момента живее в екоимението на своите родители за 124 милиона щатски долара на брега на езерото.

Децата на Гейтс израстват в дом, който разполага със стая за батут, изкуствен плаж с естествен карибски пясък, изкуствен поток с истински риби и дори закрит плувен басейн.

Но да живееш в такова луксозно имение с всякакви удобства, не означава, че тези децата им са били разглезени. Силната двойка отглежда децата си по изненадващо скромни начини, като се старае винаги да ги включва в домакинската работа - миенето на чинии почти всяка вечер е на практика семейна традиция на Гейтс.

Децата на Бил и Мелинда посещават училището на баща си, а именно частната гимназия Lakeside в Сиатъл. След това амбициозната балерина Фийби се записва в Професионалното детско училище в Ню Йорк, което е предназначено за деца актьори и танцьори. Освен това е учила в The School of American Ballet в известния Lincoln Center for the Performing Arts и в престижното училище Juilliard.

Бил Гейтс и какъв модел смартфон използва милиардерът

Какъв смартфон ползва Бил Гейтс

Жокер: не е на Microsoft

Въпреки че Фийби е отгледана основно от майка си, Бил със сигурност е изиграл влиятелна роля в живота й. Едно от многото общи неща, които имат, е споделената любов към четенето. В сърцераздирателна публикация в Instagram през 2018 г., включваща сладка снимка на двамата, Бил пише: "Дъщеря ми Фийби и аз обичаме да четем всякакви книги и сме големи фенове на Джон Грийн."