През октомври миналата година най-голямата дъщеря на Бил Гейтс и Мелинда Френч се омъжи. 26-годишната Дженифър сключи брак с 31-годишния Найел Насар, за когото беше сгодена от началото на 2020 г. В края на ноември двамата споделиха още една голяма новина - че ще стават родители.

Мелинда Гейтс, Джон Дю Пре и слуховете, че двамата са заедно

Коe e новото гадже на Мелинда Гейтс

Милиардерката е готова да продължи напред

Съобщиха я по обичайния начин, по който се съобщават подобни новини напоследък - с публикация в Instagram. Отново от социалните мрежи разбираме и какъв ще е полът на детето им. 

Дженифър Гейтс дава възможност на последователите си да надникнат в зашеметяващото бебешко парти, организирано от нейната майка Мелинда, уточняват от Daily Mail. 

26-годишната Дженифът отпразнува предстоящото пристигане на бебето си с пищно парти, на което присъстваха куп нейни близки приятели и членове на семейството - един месец след като обяви, че тя и съпругът й Найел Насар очакват първото си дете заедно.

Най-голямата дъщеря на милиардера на Microsoft Бил Гейтс и бившата му съпруга Мелинда ни позволява да надникнем в екстравагантното ѝ тържество в Instagram. И по този начин тя разкрива, че е в деветия месец и че ще има момиченце.

Дженифър Гейтс, Найел Насар и новината за бременността на дъщеря на Бил Гейтс и Мелинда Френч

Какво се случва с дъщерята на Бил Гейтс

Около Дженифър Гейтс има новина

"Благодаря на всички хора, които дариха мен и момиченцето с толкова много любов от близо и далеч и на майка ми за домакинството на тази невероятна вечер. Сърцата ни са толкова пълни. Също така благодаря на всички творци и прекрасни хора, които организираха това много специално събитие - вашите таланти продължават да ме изумяват", написа под снимките Дженифър.