Вече все повече известни личности говорят открито за проблемите, с които се сблъскват в личен план. С това пък показват, че са точно като нас и животът им не е перфектен.

Биби Рекса, Бехати Принслоо, Джорджа Мей Джагър, Дуа Липа и розово-червените коси

Какво направиха Бебе Рекса и Дуа Липа

Тенденция за есента

Нито пък телата. Биби Рекса например не се срамува от начина, по който изглежда, въпреки че в социалните мрежи често е жертва на остри нападки.

Преди няколко дни 31-годишната изпълнителка беше заснета по бански на плажа от папараци. А това и последвалите коментари по неин адрес успяха да я ядосат.

Ето защо в живо включване в Instagram Рекса реши да покаже на последователите си как изглежда наистина, и то с абсолютно същия бански, с който бе заснета на плажа.

Изпълнителката признава, че има моменти, в които ѝ е трудно да обича себе си и когато види снимки, на които не изглежда добре, й става доста неприятно "Да, имам стрии, да, имам целулит и всичко, което виждате."

Биби Рекса, наградите Грами и кой нарече изпълнителката "твърде едра"

Кой смята Биби Рекса за "твърде едра"

Изпълнителката и проблемите ѝ с...

Докато с камерата акцентира на тялото си Биби Рекса, казва още, че никога не се е подлага на липосукции или друг вид пластични операции. "Опитвам се да се храня здравословно и да уважавам това, което Бог ми е дал."

Признава, че обича да похапва, но също така взима лекарства, които правят свалянето на килограми много трудно.

Биби Рекса и снимките ѝ по бански

Колко секси е Биби Рекса

Заслужена ваканция в края на 2019 г.

Рекса приема начина, по който изглежда, но когато е видяла папарашките снимки, се е ядосала, защото не смята, че те отразяват точния начин, по който изглежда тялото ѝ, пише Yahoo Life.