На пръв поглед, животът на известните и красиви модели изглежда лесен като песен. Но всъщност далеч не е толкова лесен, защото и те имат своите трудности, през които преминават.

Бела Хадид, депресията и новите признания на модела

Как Бела Хадид се справя с депресията и тревожността

Супермоделите също плачат

В последно време Бела Хадид е все по-открита за депресията си, като не се срамува да споделя. Направи го отново в интервю за списание InStyle, в което говори за алкохола и проблемите, които е имала с него.

Бела признава, че е имало моменти, в които е обичала толкова да пие, че не е можела да се контролира. Случвало се е да отказва да излиза с приятели, защото знае, че трудно би контролирала количеството, което ще изпие.

Но тези дни са в миналото, защото Бела Хадид сега споделя, че не пие алкохол от около шест месеца. Част от причината за това решение е била фактът, че лекарят ѝ е показал как алкохолът действа на мозъка.

Бела не иска да консумира алкохол, защото не желае да се връща и към моментите, в които се буди посред нощ, обзета от тревожност, и мисли за неща, които е казала някога на някого, пише People.

Бела Хадид, Victoria's secret и любопитните кадри зад кулисите от фотосесията по бельо

Victoria's Secret си върна секси формите на Бела Хадид

Любопитни кадри от фотосесията

Наскоро Бела Хадид пусна в продажба напитката Kin Euphorics, в която няма алкохол, но пък е идеален спътник за някое парти.