Както традицията повелява, коледните празници са време за семейството. И преди, и по време, и след края на мандата си като президент на САЩ, Барак Обама отделя последните дни от годината за слънчева ваканция със съпругата си.

И този път дестинацията е обичайната - Хавайските острови, родното място на бившия държавен глава. Дори и пандемията не успя да обърка плановете на семейство Обама и да ги откаже от това да съберат слънчеви лъчи и да практикуват любимите си водни спортове далеч от цивилизацията.

Барак и Мишел бяха заснети да карат каяк сред вълните на океана. А дни по-рано бившата Първа дама на САЩ написа, че ваканцията в края на годината е нейното така необходимо време, в което да забави темпото. Особено след година като тази...

И тъй като семейството от дълги години прекарва Коледа и посреща Нова година все тук, си има специално място, в което отсяда, известно като тяхната зимна резиденция. Става дума за луксозна къща под наем с всички необходими екстри, която пази едни от най-милите спомени на Барак и Мишел Обама, предава People.

Барак и Мишел Обама, дъщерите им Малия и Саша, и корицата за списание People

Защо семейство Обама е благодарно на коронавируса

Разбираме ги

Тази година съпрузите са в Хавай без дъщерите си Малия и Саша, с които и без това прекараха достатъчно време в последните месеци покрай самоизолацията. В едно от последните си интервюта бившият президент призна, че тази ситуация е успяла да сближи много двете момичета и да ги превърне в много добри приятелки. Но очевидно и те имат нужда от своето време без мама и татко...