Айрленд Болдуин винаги е била открита за личния си живот и всички тревоги, които може да преживее едно съвременно момиче. Тя неведнъж е обсъждала тялото, теглото, недостатъците си, а ето че сега решава да сподели неща, свързани със здравето си.

26-годишната дъщеря на Ким Бейсингър и Алек Болдуин страда от кардиофобия.

Самата тя го споделя в публикация в Instagram и пояснява, че това е постоянният страх да не получиш сърдечен удар. "Това не е реклама на апарат за кръвно. Не е никаква реклама. Публикувам го за всеки, който страда от тревожност и тревожни разстройства като мен", пояснява Айрленд.

Тя продължава, че си е купила апарата, защото страда от перманентен страх, че може да умре от сърдечен удар във всеки един момент. Моделът признава, че си е правила всевъзможни изследвания на сърцето и знае, че то е здраво, но въпреки това се бори с тази остра форма на тревожност.

Айрленд Болдуин, несъвършенствата по тялото ѝ и приема ли се такава, каквато е

Айрленд Болдуин за целулита, стриите и другите си несъвършенства

Не е лесно да си дете на секссимволи

Айрленд завършва публикацията си с окуражителни думи за всички, които изпитват страхове. "Не позволявайте на хората да ви карат да се чувствате виновни, че сте излезли на разходка, че искате да сте сами или да си останете вкъщи, защото не се чувствате добре."