Вероятно никак не е лесно да си на 26 години, а собственият ти баща да се подготвя за посрещането на седмото си поред дете. При това от жена, която съвсем не е собствената ти майка.

Алек Болдуин, Хилария Болдуин и новината за седмото им бебе

Алек и Хилария Болдуин продължават да го правят

Поредната изненада от страна на семейството

Точно такава е съдбата на Айрланд Болдуин. Вероятно тя отдавна е приела, че е дете на разделени родители - майка ѝ Ким Бейсингър и баща ѝ Алек Болдуин се развеждат, когато тя е едва на седем. Както изглежда обаче, изпитва и редица трудности да приеме много от нещата, случващи се около Алек и новото му семейство.

Само преди около седмица Алек Болдуин втората му съпруга Хилария успяха да изненадат всички с новината, че седмото им бебе е на път.

В тази връзка, Айрланд сподели, че е получила "безброй съобщения" от познати и последователи, свързани със случващото се около баща ѝ. Може би заради това, в един момент младото момиче решава публично да сподели мислите си, свързани със ситуацията.

"Получавам съобщения от хора, които са странно обсебени от баща ми и семейството му", пише в Instagram Айрланд. "Мисля, че много от тях смятат, че съм замесена във всичко това. Но напълно грешат - това не е моя работа. Затова обявявам директно пред всички: не ме интересува!"

И добавя, че е напълно щастлива с живота, който споделя с гаджето си и техните шест кучета в щата в Орегон. "Пуша трева, ям добра храна и си гледам собствената работа", казва Айрланд. "Положих много усилия, за да стигна тук, където съм с в момента."

Разбира се, няма и ден, в който майка ѝ да не я подкрепя, като казва колко много вярва в нея. Нещо което Айрланд не споменава по отношение на баща си. А двамата с Алек са имали доста сложни отношения през годините. Дори по време на тежкия си развод с Ким, актьорът нарече дъщеря си "безсмислено малко прасенце".

Айрленд Болдуин, татуировките и провокативните й снимки

Айрленд Болдуин не носи нищо, освен своите татуировки

Дъщерята на Ким Бесингър и Алек Болдуин отново провокира

Но явно Айрланд е преодоляла всичко това и с днешна дата тя и баща ѝ са в добри отношения.