Айрланд Болдуин има честия навик да ни прави съпричастни с нещата, които се случват около нея. За целта използва благодатните възможности на социалните мрежи.

Айрленд Болдуин, сърдечният удар и най-големия страх на модела

Най-големият страх на Айрленд Болдуин

И как се справя с него

Така този пореден път тя отново не изневери на себе си и показа на всички татуировките по тялото си - при това на доста интимни места.

За целта 26-годишната дъщеря на Ким Бейсингър и Алек Болдуин сподели две снимки в Instagram, в които позира в своята спалня без дрехи.

Единственото, което покрива тялото на Айрланд на едната, е нейният домашен любимец. А на другата самата тя е поставила ръце пред гърдите си, за да прикрие голотата си.

Но ако някой си мисли, че да споделя провокативни снимки в мрежата е единственото, което Айрланд прави, се лъже. Защото тя поддържа и кариерата си на модел. Така в края на изминалата година се снима за кампания на модната марка BCBG Max Azria. А на смелата фотосесия демонстрира стегната фигура и самочувствие в оскъдно и секси бельо.

По всичко изглежда, че Айрланд най-накрая е успяла да се приеме такава, каквато е, с всичките си несъвършенства и недостатъци. Което със сигурност не е лесно, ако си дете на знаменитости и винаги си обект на обществения интерес и критика.