Славата на Ашли Греъм винаги се е дължала най-вече на факта, че тя не се срамува от тялото и го показва такова, каквото е - далеч от перфектните мерки. Като един от първите известни plus-size модели сме я виждали облечена с какво ли не.

Откакто спря да крие бременността си обаче, Греъм е по-провокативна от всякога. И не говорим само за изрязаните и прилепнали рокли, които избира за червения килим.

В профила й в Instagram намираме не една и две снимки на формите й в близък план. Въпреки че никога не е била слабичка, бременността се оказа изпитание и за нея, както и за начина, по който възприема себе си.

Ашли не крие, че й е трудно да се приеме с всички тези килограми отгоре. Не крие и фактa, че коремът й за пръв път е по-напред от гърдите й, шеговито пояснява тя. Но огромната подкрепа, която получава от своите фенове, определено й помага в тези месеци на очакване да стане майка. 

Последната публикация на модела в Instagram отново предизвика много коментари, защото на нея виждаме Греъм без никакви дрехи. Тя снима тялото си отблизо и пояснява, че с всеки следващ ден стана "все по-голяма и по-голяма".

Ашли Греъм, бременността и секси тоалетите й

Ашли Греъм - колкото по-бременна, толкова по-секси

Коремче на показ

А краткото клипче събра близо три милиона гледания за ден, както и хиляди окуражителни коментари, че сега изглежда по-добре от всякога. Със сигурност Ашли и този път успя да накара много жени да се чувстват комфортно в кожата си.