Колкото и експертите да казват, че военните действия на Русия спрямо Украйна не ги изненадват толкова много, със сигурност всички обикновени граждани не само в Европа, но и по света, са изненадани.

Арнолд Шварценегер, домашните любимци и кой е новият член на забавната компания

Кой е новият любимец на Терминатора

Е, много е сладък

И докато все още няма как да знаем по какъв начин ще се развие този военен конфликт (надяваме се да приключи възможно най-скоро), някои известни личности вече направиха своите изявления по темата.

Арнолд Шварценегер написа в профилите си в социалните мрежи, че е бил канен на няколко интервюта, но ги е отказал, защото смята, че в момента фокусът на новините трябва да бъде хвърлен изцяло върху това какво се случва на място.

Снимка 541017

Източник: GettyImages

"... върху трагедията, която разби сърцата ни и куража на украинските граждани, който ни вдъхновява", пише още бившият губернатор на Калифорния. Дава да се разбере, че не е експерт по външна политика и иска да остави анализите за случващото се на по-умни от него хора.

Роденият през 1947 г. в Австрия Шварценегер обаче пише, че знае какво да е израснеш след война в окупирана страна. И знае, че в крайна сметка никой не печели от войната, защото просто всички страдат.

Според него, войната наранява и пречупва както загубилите, така и спечелилите я. Арнолд Шварценегер допълва, че има и украински, и руски приятели и фенове, и нито един от тях не иска тази война. 

Арнолд Шварценегер, Логан Пол и турнирът по биене на шамари, който организират

Арнолд Шварценегер отваря шамарената фабрика

Ето какво готви заедно с Логан Пол

"Надявам се, че разумът в крайна сметка ще надделее и ще сложи край на тази ненужна война, преди да бъдат разбити твърде много животи." Междувременно актьорът пояснява, че подкрепя украинците и споделя тяхната тъга и надежди за мир.