Наскоро разбрахме, че Ариана Гранде е избрана за победител в категорията Жена на годината от Billboard. А снощи, 6 декември, бе и официалното връчване на наградата. 

Изпълнителката, която оставя зад гърба си една наистина емоционална година, прие също така емоционално своята награда. Ариана се просълзи по време на благодарствената реч след като статуетката й бе връчена.

Гранде призна, че 2018 г. е една от най-добрите за нея в професионален план, но и една от най-лошите в личен, и това за нея е интересна зависимост. Допълни, че се чувства длъжна да направи тази съпоставка - за всички, които си мислят, че има всичко и няма за какво да я съжаляват.

Снимка 393840

Източник: GettyImages

И независимо от целия успех и богатство, тя се чувства най-добре сред семейството - там, откъде е тръгнал нейният път. А сега, когато има всичко, тя осъзнава, че това, за което винаги е мечтала, е това, което и винаги е имала - хората, които я правят все така щастлива.

Да, Ариана е Жена на годината, има супер успешен нов сингъл и албум, но преживя раздяла, смъртта на бившия си приятел и един доста бърз и провален годеж само в рамките на година.

На фона на всички тези неприятни събития певицата не се срамува да си признае, че често просто не знае какво да прави в личния си живот.

Снимка 393838

Източник: GettyImages

Ариана продължи емоционалното си изказване с още едно признание - че ако има някой в залата, който си няма никаква идея какво ще се случи в следващия етап на живота му, значи не е сам, защото и тя се чувства така, предава Daily Mail.

Ариана Гранде, една раздяла и една награда

Какво спечели Ариана Гранде от разваления годеж

Всяко зло за добро

А за бъдещето Гранде си пожела да се научи да дава на правилните хора любовта и прошката, които е раздавала толкова лесно на мъжете в живота си. Досега.