След като бизнесменът-милиардер и участник в риалити предавания Доналд Тръмп бе избран за президент на САЩ, чувстваме се някак убедени, че позицията може да бъде спечелена и от хора като Анджелина Джоли. 

В предаване на BBC наскоро актрисата намекна, че всъщност политиката и президентската позиция биха могли да представляват интерес за нея, но в малко по-късен етап от живота й. 

Бившата съпруга на Брад Пит от години е специален посланик на ООН и прави всичко по силите си, за да бори сексуалното насилие по света.

Според думите й, към момента тази позиция й позволява да бъде максимално полезна за хората, дори и без титла. 

По време на предаването, водещият Джъстин Уеб обяви, че слага Джоли в списъка си с хора, които биха се кандидатирали за президентските избори през 2020 г., а актрисата отвърна с благодарност и усмивка. 

Въпреки това Джоли заяви, че "за момента" предпочита да се фокусира върху длъжността си в ООН, но не пропусна да отбележи, че тази й позиция я е снабдила с доста политически опит.

Снимка 397632

Източник: GettyImages

"Не знам дали съм подходяща за политиката, но със сигурност нямам нищо останало, което да крия", каза тя.

"Мога да поема много удари и бих направила всичко необходимо, за да се постигне ефективна промяна", сподели Джоли пред камерите на BBC. 

Красавицата печели вота ни, независимо за какво и дали изобщо кандидатства. Спечели го още с онази блузка в "Томб рейдър" през 2001 г.

Анджелина Джоли, Брад Пит и драмата с осиновените им деца

На какво е готова Анджелина Джоли за децата си

Брад Пит отново е бесен