Напоследък виждаме Анджелина Джоли на червения килим по-често от обичайното и това няма как да не ни радва - особено когато е в компанията на децата си.

Анджелина Джоли, Захара Джоли-Пит и срещата на двете с Аманда Горман на събитие на Variety

Завръщането на Анджелина Джоли

Актрисата и компанията й на събитие на Variety

Преди дни тя присъства на наградите на Variety заедно с дъщеря си Захара, а вчера, 18 октомври, доведе цели пет от децата си на премиерата на филма Eternals в Лос Анджелис.

Джоли, която влиза в ролята на жената воин Тена в продукцията на Marvel, впечатли всички с визията си, с която наподобяваше по-скоро на древногръцка богиня. 

Снимка 550670

Източник: GettyImages

А покрай нея за снимка позираха Мадокс, Захара, Шайло, Вивиан и Нокс. Големият отсъстващ на вечерта се оказа синът на актрисата Пакс. 

Докато Мадокс и Шайло заложиха на тоалети в черно, останалите три деца на актрисата бяха в тон с нейния. Като най-бляскава пък се открои Захара. А роклята й много прилича на тази на Elie Saab, с която видяхме майка й на Оскарите през 2014 г, припомня People.

Анджелина Джоли, Джони Лий Милър и поредната им вечерна среща

Анджелина го направи отново

С кого вечеря актрисата

Очевидно именно Захара върви най-уверено по стъпките на Анджелина, не се притеснява от славата и вниманието върху себе си и със сигурност ще я виждаме често на червения килим. А с появата си на премиерата на Erternals Джоли за пореден път затвърди, че децата са най-голямата й сила и опора.