Наскоро Анджелина Джоли заведе децата си на семейна ваканция в Ню Йорк. В това на пръв поглед няма нищо необичайно - те обикаляха музеи, галерии, ресторанти. Но не същото може да се каже за срещата на актрисата с първия й съпруг Джони Лий Милър.

Анджелина Джоли, бившият й съпруг Джони Лий Милър и какво правят двамата в Бруклин

Анджелина Джоли на среща с първия си съпруг

Явно стана модерно

Джоли бе уловена от фотографи да влиза в сградата в Бруклин, в която той притежава апартамент. А идеята, че бившите може би са се събрали отново, успя да предизвика доста вълнения.

Разбира се, не можем да си правим подобни крайни заключения от една среща, но пък от две или повече... Оказва се, че Анджелина и Джони са прекарали доста време заедно в Ню Йорк, като компания са им правили и някои от децата на Джоли и Брад Пит. 

Първият път актрисата е била само сина си Нокс, за когото е преценила, че най-добре ще приеме срещата с новия за него мъж. На следващия ден и Пакс е дошъл с него, любопитен какво се случва в живота на майка им, предава Daily Mail.

Според приближени на актрисата, Пакс обмисля да се премести в Ню Йорк, за да продължи обучението си. А в такъв случай ще е добре да има някой близък, на когото да разчита в големия град - като Милър.

Анджелина Джоли, разводът с Брад Пит и информацията, че три от децата им били готови да свидетелстват срещу него

Децата, които искаха да свидетелстват срещу баща си

Сагата Джоли-Пит продължава

Разбира се, няма нищо лошо в това, че Джоли е съумяла да запази приятелските си отношения със своя първи съпруг. Няма лошо и ако в негово лице вижда приятел и доверен човек, който може да бъде от полза както на нея, така и на децата й. Но какво мисли Брад Пит за тази ситуация е съвсем друг въпрос...