Няма съмнение, че Анджелина Джоли и Брад Пит бяха една от любимите холивудски двойки. Двамата вече не са заедно, но въпреки това отношенията им продължават да вълнуват феновете по целия свят.

Както добре знаем, романсът им започва по време на снимките на "Мистър и Мисис Смит" през 2004 г. 15 гoдини пo-къcнo обаче стават извecтни някои пикaнтни пoдрoбнocти зa нaчaлoтo нa връзкaта мeжду aктьoритe.

Бившият бoдигaрд нa aктриcaтa Мaрк Бeжaр разказва пред Mirror, че Анджелина е тази, която всъщност е съблазнила актьора, който по това време е женен за Дженифър Анистън.

По думите на бодигарда, двамата флиртували през цялото време, докато са на снимки и между тях определено прехвърчали искри, но по-сериозните им чувства се проявили по време на една от любовните сцени.

"Всъщност Анджелина тaйнo cвaли бeльoтo cи и ce oзoвa в лeглoтo c Брaд чиcтo гoлa. Тoвa e нaй-удивитeлният мoмeнт, кoйтo вcички пoмним oт cнимкитe нa тoзи филм", разказва Мaрк Бeжaр пред изданието.

Дали Анджелина Джоли е приложила подобен трик, не можем да сме сигурни, но е факт, че Брад Пит се поддаде на чара ѝ и това доведе до развода му с Дженифър Анистън. През 2006 г. Брад и Анджелина вече се радваха на първата си биологична дъщеря Шайло.