На Алеята на славата в Холивуд вече блестят куп звезди, но догодина предстои сред тях да се наредят и още. Вече знаем кои са претендентите за така желаното от мнозина артисти отличие.

Салма Хайек, Алеята на славата и звездата, която получи актрисата

Сбъдната мечта на Салма Хайек

Доказа, че го може

Цели 24 са имената, които са включени в списъка на номинираните. Това обаче не означава, че автоматично им е отредена звезда на Алеята. Всяка една от знаменитостите ще трябва да предприеме действия, за да получи наградата, като се заплаща и такса.

Жури, съставено от артисти, които вече могат да се повалят, че са си заслужили отличието, всяка година избира кои да са новите номинирани, представители на различните жанрове в развлекателната индустрия.

През 2023 г. по-специалното ще е, че посмъртно със звезди ще бъдат удостоени двама. Това са актьорът Пол Уокър, който загива трагично в катастрофа преди десет години, и певицата Джени Ривера. Тя също умира при инцидент - през 2012 г. в самолетна катастрофа.

Снимка 578319

Източник: GettyImages

Сред номинираните филмови звезди са Джон Уотърс, Винс Вон, Ума Търман, Бил Пулман и Лудакрис.

Познатите ни от телевизонния екран Елън Помпео, Мартин Лорънс, Минди Калинг, Ралф Макио, Гарет Морис, Джон Фавро също са включени в списъка.

Даниел Крейг, звездата на Алеята на славата в Холивуд и как беше почетен

Признанието, което Даниел Крейг получи от Холивуд

Джеймс Бонд заслужава почит

А при музикантите пък са споменати имената на Марк Антъни, Jonas Brothers, Лени Кравиц, Чарли Уилсън, Блейк Шелтън и други, пише Deadline.