Като фенове на футбола ни е добре известно, че Алекс Морган е не само сред най-добрите, а и сред най-секси футболистките.

Алекс Морган, Кристиано Роналдо, обвиненията в изнасилване и защо футболистката нападна колегата си

Изнасилвач ли е Кристиано Роналдо

Алекс Морган опреледено смята, че има нещо гнило в цялата ситуация

30-годишната американка може да направи чудеса с топка в краката и вече е спечелила почти всеки значим трофей на отборно и индивидуално равнище.

Поредният мач, в който трябва да победи, пък е в личен план. Няколко месеца след като спечели Световното първенство по футбол за жени с националния отбор на САЩ Морган обяви, че ще става майка за първи път.

Това, разбира се, не беше някаква изненада, защото все пак от 2014 г. е омъжена жена. Терминът на Алекс Морган е през април и е напълно нормално емоциите ѝ да бушуват с пълна сила.

В профила си в Instagram дори реши да сподели, че винаги е мечтаела да бъде бременна. Признава, че не е била сигурна за това как ще се справи със задачата да бъде майка, но бременността винаги е била нещо много красиво за нея.

Морган пише, че това може да се дължи на страховете ѝ, че може този период да бъде проблемен или пък, че никога няма да може да върне предишната си физическа форма. Алекс Морган отправя и послание към всички бъдещи майки да не се притесняват и да не забравят, че са красиви.

Ние пък не се съмняваме, че футболистката ще се върне бързо в познатата форма, защото, както се вижда в постовете по-горе, е тренирала активно по време на бременността.

Алекс Морган, бременността ѝ, Олимпийските игри в Токио и какви са плановете ѝ за завръщане

Алекс Морган е секси мама, която може всичко

Футболистката иска да се завърне на терена само три месеца след като роди

Няма да ѝ се налага и да бърза много, защото Олимпиадата в Токио беше отложена. Казваме го, защото Алекс Морган възнамеряваше да вземе участие в нея има-няма два месеца след раждането.