През последните два месеца едва ли има човек, който завижда на Алек Болдуин след фаталния инцидент на снимачната площадка на филма Rust.

Алек Болдуин, Халина Хътчинс, официалният му профил в Twiiter и защо го изстри след интервюто си

Крие ли нещо Алек Болдуин

Какво направи след телевизионното си интервю

Болдуин вече даде първото си телевизионно интервю след случилото се, а се очаква утре, 9 декември, да направи и първата си публична поява на церемонията Ripple of Hope Award Gala в Ню Йорк.

Но на фона на постепенното завръщане на актьора в полезрението ни, се случи нещо не чак толкова очкавано. Алек Болдуин реши да изтрие профила си в Twitter (тук). Причината не беше изяснена, но не му се случва за първи път.

Странното е, че същото е направила и съпругата му - Хилария Болдуин (тук). Към момента Болдуин е оставил верифицирания си профил в Twitter, но последната активност в него е няколко дни преди случката на снимачната площадка. А и като цяло активността на публикуване не е особено висока.

Алек Болдуин, смъртта на Халина Хътчинс и първото интервю на актьора след инцидента на снимачната площадка на Rust

Алек Болдуин отрече вината си за смъртта на Халина Хътчинс

Какво разкри за трагичния инцидент

Интересното е, че официалните профили и на Алек Болдуин, и на Хилария Болдуин в Instagram са активни и в тях се публикува. Последният пост на Хилария например включва актьора и как той я целува под имелова клонка. Все още причината за изтриването на профили на двамата в Twitter остава неясна.