Адриана Лима винаги е правила вълнуващи признанията за личния си живот. През февруари със забавно видео в TikTok тя сподели за предстоящата си бременност. Ето че сега отново докосна и нас с още новини около щастливото събитие.

Адриана Лима и новината за третата ѝ бременност

Изненадата на Адриана Лима

Супермоделът има големи новини

Този път бразилският супермодел разкрива какъв е полът на бебето. За нея и приятеля й Андре Лемърс това ще е първо дете, като то ще се радва на две по-големи сестри в семейството. 

От бившия си съпруг Марко Ярич, Лима има две дъщери - Валентина (12 г.) и Сиена (9 г.). След като обаче двойката се раздели през 2014 г., по всичко личи, че Адриана отново е открила семейното щастие.

@adrianalima And the reveal is in… thanks @Genderrevealmiami for putting such an incredible reveal together last minute and Ale & Lucas Bomeny for capturing the moment!#babygenderreveal ♬ Fantasy - Jodie Comer

За обявяването на пола на третото си дете моделът организира и вълнуващ празник. Това разбираме от TikTok, където я виждаме сияеща от радост и заобиколена от най-близките й хора.

Кулминационният момент в клипа са фойерверките и политащите във въздуха ленти в син цвят - от което и става ясно, че Адриана и Андре очакват момченце.

Меган Фокс, Адриана Лима, бисексуалността и закачките между двете

Закачките между Адриана Лима и Меган Фокс

Не само на вън е горещо...

А в поста към публикацията щастливата майка благодари за организираното събитие и красивите кадри от специалния й ден.