Неслучайно бившият супермодел на Victoria's Secret - Адриана Лима, беше най-скъпоплатеният "ангел" на престижната марка за бельо. И макар през 2018 г. да се раздели с модния подиум, тя все още изглежда безупречно.

Victoria’s Secret, Адриана Лима и колко печелят някои от най-известните модели на марката

Най-богатите "ангели" на Victoria's Secret

10 секси модела и състоянието им

Оказва се, че бразилската красавица полага доста сериозни грижи за тялото си, на които малцина биха издържали. Тоест, перфектното й тяло не е въпрос на ген, а на тежки упражнения и строг хранителен режим.

Тренировките

Преди време бившият модел разказва пред CR Fashion Book за любовта си към бокса, както и към упражненията, които може да прави, когато пътува.

"Ако имам фитнес в хотела си, ще се събудя и ще направя бърза тренировка, или ще изляза да бягам навън, като начин да разгледам мястото, което съм посетила", казва тя. Друг трик е да сложи въже в багажа и щом стане сутринта, да поскача десетина минути в стаята си, "за да ускори пулса".

От последните публикации в Instagram става ясно, че бразилката все още обича да пътува и се вълнува от бокса. Но в момента залага на специална програмата за трансформация.

54D е комплекс от тренировки с висока интензивност, персонализирани планове за хранене, терапия за възстановяване и подкрепа от общността.

Целта е в рамките на 54 дни да надвием всички свои ментални бариери, за да постигнем високи психологически и физически резултати. Изглежда, не е и за всеки.

Храната

Не знаем подробности от хранителния й режим в момента, но подозираме, че прилича на този, за който разказва пред Elle, преди да мине на 54D.

Споделя, че диетата й хич не е забавна и избира храни, които са здравословни, а "не за удоволствие". Пада си по комбинации от типа на ориз с грах и нахут или салата с бадеми.

Хидратацията е ключов момент в диетата й. Обича смутита, пресни плодове и зеленчуци. Освен това пие много вода и билкови чайове, за да пречисти тялото си.