В последно време Адел е истински щедра към феновете си - както откъм признания, така и с нова музика, която очакваме тази седмица с поредния й албум 30. 

Адел, разводът със Саймън Конецки и новите признания на певицата

Най-трудният период на Адел

Между срама и разочарованието

Вчера, 14 ноември, CBS излъчи интервюто на Опра Уинфри с изпълнителката, в което тя не само представи част от новите си песни, но и бе до болка откровена.

Адел отново изпадна в подробности за трудностите покрай развода и всичко, което го последва. Но не пропусна да сподели и за настоящите си емоции и чувства, свързани с половинката си Рич Пол.

По думите на изпълнителката, двамата са се срещнали на дансинга на парти за рожден ден. Той я е впечатлил с това, че е много забавен и също толкова умен. От това запознанство до първата им среща обаче минават няколко години.

Тогава двамата излизат на вечеря, която той нарича "бизнес среща". Първоначално Адел е изненадана от думите му, но впоследствие нещата помежду им се случват някак естествено. А връзката им за нея е "много лесна", защото Пол просто прави всичко с лекота

Адел, Рич Пол и означава ли нещо пръстенът на безименния й пръст

Адел и един мистериозен пръстен

Сгодена ли е певицата

Попитана от Опра дали това щастие, което е превзело живота й сега, ще й помогне да създава нова музика, певицата отвръща, че се надява да е така. Сега тя не приема любовта като игра и казва, че принципът да нарани първа вече не е валиден за нея. Защото за пръв път обича както себе си, така и някой друг - и това променя играта, цитират я от Daily Mail.