Адел не е от най-активните звезди в социалните медии, но когато публикува нещо, винаги се посреща с интерес от нейните почитатели.

Адел, новият й албум и изненадата, която ни готви

Адел е готова да ни изненада

Нямаме търпение

Така се случи и с носталгичния пост на певицата във връзка с десетата годишнина от излизането на отличения с "Грами" албум "21", в който са много от големите ѝ хитове.

"Честита десета годишнина, стари приятелю. Лудост е колко малко помня за това какво беше тогава и как се чувствах. Благодаря ти обаче, че ме допусна в живота си", написа Адел в Instagram за албума, чието заглавие идва от тогавашната ѝ възраст.

Тя обаче не отвори темата за онова, което всички от доста време очакват от нея. "Здравей, Адел? Обичаме те, но сега просто ни измъчваш"... "Момиче, имаме нужда от новия албум plssss", написа друг.

Изпълнителката не е издавала нов албум от 2015 г. През 2019 г. тя намекна, че той вече е на път, припомня Е!Online. Това се случи седмици след като обяви раздялата си със съпруга си Саймън Конецки, с когото имат 8-годишен син, а след това бе забелязана да влиза в звукозаписно студио в Ню Йорк.

Адел, Саймън Конецки и дали се вижда краят на брака им

Докъде стигна Адел с развода

Има раздвижване по делото

Все още обаче няма официална информация кога да очакваме новата порция хитове. А ние, както и всичките ѝ фенове, наистина вече нямаме търпение.