Адел е в период на тежък развод със съпруга си Саймън Конецки, който ще й струва милиони долари. А на фона на последната информация за делото, дойде и друга - за тайния мъж на певицата от последните месеци.

Адел, разводът й със Саймън Конецки и колко ще струва на певицата

Колко ще струва разводът на Адел

И какъв хитър ход е предприела

Още през есента на миналата година се заговори, че Адел си е станала опасно близка с рапъра Skepta. Те са имали редица срещи, след като и двамата са сложили край на връзките си горе-долу по едно и също време. Празнували са и рождения му ден заедно. 

Приятелите на певицата много са се надявали тази авантюра да проработи, защото усещали, че между тях има "специална връзка". Връзка, която е започнала още докато Адел е с Конецки. Но тогава е била просто силно приятелска, включваща предимно онлайн и телефонна комуникация.

Снимка 475219

Източник: GettyImages

За последните месеци така и не получихме официално потвърждение дали певицата и рапърът наистина имат нещо повече от приятелски взаимоотношения помежду си, въпреки че слуховете твърдят точно това, пише The Sun. 

А преди дни дойдоха и подозренията, че дори и двамата да са имали тайна за всички връзка, тя май вече е приключила. Причина за предположенията стана песен на Skepta "Mic Check" в която той рапира: "Можеш ли да се справиш със славата? Знаеш, че правиш секс със звезда. А когато правиш секс с мен, пресата пише за теб."

Снимка 475237

Източник: GettyImages

В парчето рапърът говори за това, че е разбрал какво е да излиза с някой като него, който също е в светлините на прожекторите. Разбира се, не е изключено и тези рими да се отнасят за модела Наоми Кембъл, с когото Skepta също имаше кратка връзка, а с Адел да са си просто близки приятели.