Адел може и да е от най-големите звезди на съвременната музика, но последните две години се оказаха тежки за нея и в професионално, и в лично отношение. Певицата разкрива подробности за живота си за американското издание на ELLE.

34-годишната Адел е на корицата и във впечатляваща фотосесия на фотографа Марио Соренти.

Въпреки бляскавата си визия, певицата признава, че 2022 г. започва катастрофално за нея - тя е принудена да отложи за неопределено време дълго подготвяното и популяризирано участие като изпълнител-резидент в прочутата зала "Колизей" в Лас Вегас. "Най-лошият момент в кариерата ми", признава тя пред ELLE.

Адел, участието й като резидент-изпълнител в Лас Вегас и защо всички шоута се отлагат

Адел и едно признание през сълзи

Певицата публикува емоционално видео

Сега обаче я делят седмици от момента, в който ще изнесе първия си концерт в "Колизей" и иска всичко да е перфектно. Каквото е и в личния й живот - изпълнителката на "Someone Like You" признава, че никога не е била по-влюбена.

"Вманиачена съм по него", казва Адел за настоящата си половинка Рич Пол. И в прав текст признава, че иска още деца. "Аз съм домошар и матриарх, стабилният личен живот помага на музиката ми. Но сега за мен най-важното е Лас Вегас."

Адел е корицата на септемврийския брой на ELLE САЩ. Участията й в "Колизей" започват на 18 ноември тази година и продължават до 25 март 2023 г.