Скандалът с предполагаемата изневяра на музиканта от Maroon 5 Адам Лавин През се разрази през септември 2022 г. Тогава моделът Съмнър Стро заяви, че е имала едногодишна връзка с него, въпреки че е женен за Бехати Принслу, която по това време беше бременна с третото им дете.

Адам Лавин, Съмнър Стро и твърдението на инфлуенсърката, че е имала връзка с изпълнителя

Обвиненията в изневяра към Адам Лавин

Става интересно

Адам Лавин коментира слуховете, като не скри, че е флиртувал с модела, но не е изневерявал на съпругата си с нея. "Нямахме любовна връзка, въпреки това прекрачих границата в жалък период от живота си", призна той. Освен това сподели, че е предприел стъпки, за да поправи грешката си и каза, че жена му и семейството му са всичко, което го интересува.

"Да бъда достатъчно наивен и глупав, за да рискувам единственото нещо, което наистина има значение за мен, беше най-голямата грешка, която можех да направя. Никога повече няма да го направя. Поемам пълна отговорност", каза още Адам Лавин.

Той явно е удържал на думата си, тъй като сега семейството му показва пълна подкрепа на негов концерт.

Съпругата му Бехати Принслу сподели снимки на стори в Instagram зад кулисите. Двете им големи дъщери Дъсти Роуз (6 г.) и Джио Грейс (5 г.) се виждаше как си играят преди концертът да започне, а най-малката, едва на три месеца, се появи за първи път в кадър. Тя просто се беше отпуснала спокойно в скута на майка си.

По време на концерта и по-точно между куплетите на парчето "She Will Be Loved" Адам Лавин направи мил жест към семейството си и благодари на децата и съпругата си, които са дошли, за да го подкрепят.

Адам Лавин, Ferrari, Maserati Ghibli Spyder и за какво изпълнителят съди дилър на луксозни автомобили

Глупостта на Адам Лавин, която му струва цели две ферарита

Когато дилърът на луксозни автомобили те прати за зелен хайвер

Maroon 5 започнаха резиденцията си в Лес Вегас с първи концерт в петък, 24 март, пише Us Magazine.