Робин Уилямс има много филми, с които го помним, а "Мисис Даутфайър" (1993 г.), който редовно се въртеше по родните телевизии преди години, е един от тях.

Как децата на покойния Робин Уилямс отбелязаха рождения му ден

Как децата на покойния Робин Уилямс отбелязаха рождения му ден

Актьорът щеше да навърши 72 години

В комедията Уилямс влиза в ролята на Даниел Хилард, актьор, който след тежък развод със съпругата си прекарва все по-малко време с трите си деца - Лидия, Натали и Крис.

И понеже бившата му не иска и да чуе за него, Даниел решава да се дегизира като детегледачка на име г-жа Даутфайър. В новото си амплоа той прави така, че децата да са луди по него, а също така стопява ледовете с бившата си жена.

От премиерата на "Мисис Даутфайър" изминаха 31 години и актьорите, които тогава влязоха в ролите на деца, са пораснали изключително много. Всъщност по стечение на обстоятелствата Лиса Якуб, Матю Лорънс и Мара Уилсън са се събрали на едно място, за да си припомнят добрите стари дни.

Робин Уилямс, Хийт Леджър, Кари Фишър - актьори, които не доживяха да гледат последните си филми

Актьорите, които не доживяха да видят последните си филми

Завинаги в сърцата на феновете си

Виждаме тяхна обща снимка в профилите им в Instagram, като Матю Лорънс пише, че винаги се радва да види своите екранни сестри. Якуб и Уилсън пък твърдят, че дори 31 години по-късно все още се чувстват така, сякаш наистина са роднини, пише Entertainment Weekly.