Настъпи ново десетилетие, което означава, че това е идеалната възможност да разсъждавам върху постиженията си и да очакваме с нетърпение всичко, което предстои в живота ни.

Знаменитостите отбелязаха повода, точно както и повечето от нас - със снимки и пожелания в социалните мрежи, с които приветстваха началото на 2020 г. Да видим публикациите на някои от звездите, които не пропуснаха да зарадват феновете си в Instagram.

"Честита Нова Година от семейство Бийбър", написа Джъстин Бийбър в Instagram под снимка, на която със съпругата му Хейли позират по бански.

Ким Кардашиян пък публикува кадър, на който я виждаме да целува съпруга си Кание Уест. Риалити звездата ни пожелава много любов през 2020 г.

Сестра ѝ Кайли Дженър пък не пропусна да насърчи феновете си, като им напомни през 2020 г. да се фокусират не върху неуспехите си, а върху всички положителни неща, които са постигнали през изминалата година.

Както може да се очаква от секси модел като Алесандра Амброзио, тя посрещна новата година в по бански и то не къде да е, а в родината си Бразилия в компанията на дъщеря си и приятеля си Николо Оди. С ананасов коктейл в ръка красивата бразилка ни пожелава наздраве за 2020 г.

Дуа Липа очевидно също е посрещнала 2020 г. на топло, съдейки по снимката ѝ в Instagram, на която я виждаме да се препича по бански, придружена с текст: "Да се заредим със слънце преди 2020 г."