След като организира събития в 12 държави на 3 континента, Legion Run се завръща отново в България. Нова локация, нови по-големи, по-високи и по-кални препятствия очакват всички хора търсещи горещи приключения, невероятни изживявания на духа, ума и тялото, които се помнят цял живот.

Локацията все още е в тайна, но организаторите разкриха, че за всички ще бъде голяма изненада. Датата е 3 юни 2017 година.

Снимка 283077

За първи път в българския Legion Run 2017 ще бъдат представени и най-новите препятствия като:

• Rubicon - Пълзиш по гръб в тесен окоп с вода, покрит с мрежа, която е на сантиметри от лицето ти.

• Pilum - 6-метрови трупи, разположени над река, канавка или ров.

• Tartarus - Може би препятствието, което ужасява най-голям брой участници. Тъмно е и е изцяло под земята. Тръгнеш ли веднъж, няма връщане!

• Titinebellum - Катерене по 5-метрово въже.

• Colossus 2.0 - Затичване по 5-метрова рампа и само един вариант да слезеш от него е 6-метрова водна пързалка плюс 2 метра свободно падане в басейн с кална, студена вода.

Снимка 283079

Legion Run не е съзстезание, а забавление за приятели, колеги дори и за семейства. За да участваш изобщо не е нужно да си спортна натура. Нямате нужда от специална физическа подготовка! Когато работите в екип, всички достигат успешно финала.

Форматът е за всички, независимо дали си IT специалист, лекар, адвокат, масажист или разносвач на пица.

Снимка 283081

"Един цял ден смях, движение, спорт, обединяване, сплотяване и много забава. Ще тичаме, скачаме, пързаляме и забавляваме всички заедно" - споделят ентусиазирано организаторите.

Паркингът и входът за зрители ще са безплатни.

Снимка 283078