Най-накрая рапърът 100 Кила сбъдна най-съкровената си мечта. Тази да прекара цял следобяд с три от най-красивите българки - Маги Бадер, Биляна Йотовска и Ася Капкчикова. Трите мацки, които са блян на не един или двама българи, ще ръсят сексапил и едновременно с това ще покажат издръжливост на най-мащабнотото спортно събитие в страната ни - Legion Run.

На 3-ти юни, на язовир "Огняново" до Елин Пелин, заедно с тях по 5-километровото трасе, ще се включат и над 4000 българи от всички краища на страната ни, дошли да покажат спортен хъс, издръжливост и отборна игра.

Именно заради множеството ентусиасти повече от седмица продължава строителството на всички препятствия от мащабното събитие, по трасето на което феновете на екстремизма ще покажат на какво са способни - ще лазят в кал, ще изкачват труднодостъпните съоръжения, но най-вече ще се забавляват.

На 3 юни освен множеството участници, приблизително толкова ще бъдат и зрителите, дошли да наблюдават и окуражават своите близки, познати, колеги, майки, дъщери и синове. Именно това е Legion Run - предизвикателство за всички, билетите за което вече отдавна са разпродадени.