Метрополис издадоха специалната си изненада пазена до последно в тайна за проекта си Becksperience Sound Fabrik тази събота - българската гордост от Евровизия Елица Тодорова.

Една от най-успешните ни музикантки на световно ниво прие поканата на Mетрополис да изпълни спиращо дъха дръм - интро минути преди на сцената в 5-та палата на Интер Експо Център София да излезе хедлайнерът на последното голямо парти за 2009-а - Адам Байер.

Шефът на култовия шведски техно лейбъл Drumcode известен с пристрастеността си към перкусиите и мощните дръмове пристига у нас на 12 декември с не по-малко известната си колежка Mагда от лейбъла на Ричи Хоутин M_nus.

За партито в събота, което за втори път ще се проведе в най-новата изложбена палата N5 на столичния Интер Експо Център организаторите ще използват пълния технически капацитет на Жокер Медия, за да преобразят залата в истинска фабрика за звуци и светлина.

Зa да изпратят подобаващо 13-татa си година в бизнеса гигантите на българската парти индустрия са поръчали цели две саунд системи. Предната линия на сцената ще е подкрепена с кристалния звук от лидера на пазара за озвучаване на големи зали - златната серия на JBL VerTec Line Arrays.

ВИП гoстите на Becksperience Sound Fabrik освен, че ще имат втора собствена саунд система този път ще се ширят в два пъти по голяма зона и ще се радват на ключовата и толкова желана от всички гледка зад сцената на диджея от специално повдигнати платформи. Собствен бар и сепарета със сървиз, бърз пропускателен режим с отделен вход са традиционните екстри, които ще глезят ВИП персоните.

Визуализациите на партито, които ще се въртят на авангардните екрани са поверени на eдин от най-добрите eвропейски VJ в момента D-alien. Подиумите на Mетрополис ще са във владение на красивите танцьорки на Невена Воденичарска - топ моделът на агенция Визаж и едно от най-известните лица на родната клубна сцена.

От есента заедно с колежката си Биляна Йотовска тя има собствено парти шоу - Тhe Secret Garden, което прави и първата си международна промоция в Цюрих-Швейцария този петък. Божествените тела на дамите ще бъдат облечени от авангардната дизайнерка Мира Бъчварова.

Към екипа на Невена Воденичарска ще се присъедини и телевизионната звезда - бившата адреналинка от госпoдари на ефира Яна, която отскоро отново се е отдала на танците след като роди първото си дете.