След 15 години лидерство в промотирането на най-големите и паметни електронни партита в страната, родната денс институция Метрополис прави историческа стъпка като отваря свой собствен нощен клуб в София.

Разположен в НДК с вход от подлеза на фонтаните на ниво "минус едно", новият клуб "Element" има амбицията да стане втори дом за хилядите почитатели на електронната музика. Затова именно феновете станаха негови кръстници.

"Столицата се нуждаеше от сериозен клуб - най-големият за електронна музика в София. "Елемент" е направен изцяло за парти, a и ние като диджеи искахме най-после да пускаме в клуб, който има истински голям дансинг", споделя Ясен Петров.

Стивън, Смърфа и Ясен Петров поднесоха още една добра новина на почитателите си, потвърждавайки новата дата за партито с DJ Умек - 25 февруари. Словенският топ диджей пропусна последното изданиe на Бaл в Бяло, но успя бързо да вмъкне София в натоварения си календар и официално ще открие клуб "Еlement" следващия петък.

Метрополис ще спазят обещанието си всички закупени билети от 26 ноември да важат без презаверка, като поставят единственото условие, че влизането с тях трябва да се случи до 1:00 часа. За тази цел вратите се отварят още в 22:00. В първата събота (26 февруари) след откриването, зад пулта ще застанат всичките му резиденти Стивън, Ясен Петров, Смърф и Мис Лидия, Витяз, Зиги и Петър.