Groove Armada ще открият второто издание на фестивала ParkLive на 18-ти юни със своето шоу.

Групата идва с 10 членната си банда и  2 вокалистки.

Това е първият концерт у нас на Groove Armada, придобили световна популярност с невероятните си лайв изпълнения,

А за гостуването си у нас, Groove Armada обещават, че ще отвеят главите на всички с чисто новия си албум Black Light.

Самите Groove Armada споделят: "Ако трябва публиката да ни познава само с един албум, категорични сме, че искаме това да е Black Light."

J&B Party Weekend и фестивалът ParkLive обединяват усилията си, за да предложат уникално 72 часово музикално изживяване на напълно неочаквано място - паркa до терминал 2 на летище София.

 

Организаторите от ParkLive и J&B Party Weekend ще предложат невероятно разнообразна селекция от световни и български музиканти на открито и гарантират качествен звук, който няма да попречи на столичаните, които не са на събитието или са решили да пътуват със самолет по същото време.

С естествения си амфитеатрален терен паркът на летище София има всички предпоставки да се превърне в една от новите сцени на София за прояви на открито от културния афиш на столицата.

Паркът е изграден през юли 2009 г. по проект на Европейския съюз и е най-новият в София.

След концерта на Groove Armada, на  парти сцената на J&B всеки посетител ще може да сложи  специалните 3D очила и да бъде част от първото  3D Disco парти в България.

Освен че ще танцуват, хората ще могат да се наслаждават на 3D визии,  които ще направят преживяването им на фестивала уникално.

Финалът на 18-ти отново ще сложи не кой да е, а самият майстор диджей на големи партита -  Adam Freeland.

Хедлайнери на 19-ти юни ще са създателите на съвременното танго Gotan Project, а след магнетичния им спектакъл на сцената на световното парти уиски J&B, гостите ще се потопят в новия аудио визуален проект на основателите на Ninja Tune - Coldcut.

След него партито ще продължи  с  господаря на  дръм & бейса  Goldie, а след него момчетата от HMSU, които ще спретнат тежък музикален батъл между  Konspirator и  Mocks.

На 20-ти юни звездите ще са култовата британска трип-хоп банда Morcheeba, които пристигат за първия си концерт у нас със своята оригинална вокалистка - жената с най-нежния глас Skye.

J&B Party Weekend и ParkLive Fest пускат и нови еднодневни танцувални билети на цена от 20лв за 18ти и 19ти юни, които ще важат след 23.30ч и с тях ще може да видите съответно на 18ти - J&B 3D disco party и Adam Freeland. Ако закупите нощен билет за J&B Party Weekend на 19-ти, ще сте част от шоуто на Coldcut и  Goldie.

Цената на еднодневните билети за всички сцени остава непроменена и е съответно 45лв., а само за 80 лв ще може да сте част от случващото се и през трите юнски дни в Парка на Летище София, Терминал 2.

Всички видове билети могат да бъдат  закупени от билетен център НДК, в мрежата на Ивентим , онлайн на www.Ticketpro.bg и тяхната мрежа, касата на Cantus Firmus в зала България и директно чрез сайта на ПаркЛайв.

За повече информация за цялата програма и цените на билетите може да намерите на  www.parklivefest.com и  http://bulgaria.startapartyhere.com/, а видео поканата тук.