Елтън Джон, който междуверменно подготвя нов албум за средата на октомври,
се приближава към концерта си в София на 13 юни, следван от верния си виртуозен бенд.

В групата - освен култовите Дейви Джонстън (китари) и Найджъл Олсън (барабани), публиката ще види на сцената Боб Бърч (бас) и Джон Махон (перкусии). Вече е известен и репертоарът, с който невероятните музиканти ще държат публиката на стадион „Локомотив" на крака в продължение на повече от два часа.

„I Guess That's Why They Call It The Blues", „Daniel", „Rocket Man", „Goodbye Yellow Brick Road", „Sorry Seems To Be The Hardest Word" и „Candle In The Wind" са само част от хитовите заглавия, които групата ще пресъздаде ефектно и със завладяващи аранжименти на столичната сцена.

За онези фенове на сър Елтън, прехласнати по ексцентричния му външен вид, остава загадката с кой дизайнерски чифт очила ще се появи на сцената. За тях организаторите споделят, че той ще пристигне в София с уникалната колекция от над 300 броя скъпоценни рамки, грижливо подредени в изящно бронирано сребърно куфарче.

Количеството билети на цени от 60 до 150 лв. за събитието е ограничено, а желаещите да присъстват на уникалното шоу разполагат с две седмици да ги закупят от касите на „Тикетпро" и неговите партньори.