Легендарната американска рок-група от Филаделфия ще свири за първи път в България на 15 Юни. Шоуто ще се състои в зала Христо Ботев в София от 20:00 ч. Билетите тръгват в продажба от днес 25-ти Февруари в мрежата на Eventim.

Cinderella пристигат у нас в оригинален състав за единственото си шоу на Балканите като част от юбилейното им турне по повод 25 години от създаването на групата.

Бандата нашумява в средата на 80-те години и бързо завладява сърцата на феновете като се превръща в един от символите на глем-рок вълната в световен мащаб. Със серия от мултиплатинени албуми и трайно присъствие на сцената, Cinderella дълго време са сред лидерите в този жанр. Свидетелство за това са многобройните им турнета пред пълни стадиони с групи като Scorpions, Bon Jovi, Poison, както и участието им на най-грандиозния фестивал на 20-ти век Moscow Music Peace Festival, който ознаменува края на студената война и установяването на новото глобалното статукво.

На концерта в София ще можем да се насладим на всички вечни хитове на Cinderella: "Nobody's Fool" , "Don't Know What You Got (Till It's Gone)", "Gypsy Road", "Somebody Save Me", "Heartbreak Station" и "Coming Home".