Момчешката група от северната ни съседка, която покори Европа със своите хитове, се готви за третия си поред концерт в страната ни. Този път техни домакини ще бъдат клубове Jim Beam, които съвместно с радио Energy продължават звездния маратон, в който вече се разписаха световноизвестният изпълнител  Nana и на най-известната денс поп група от 90-те години 2 Unlimited.

Румънското трио ще изнесе шоуто си в два поредни дни. На 13 май феновете на Akcent  ще могат да ги видят и чуят на живо в клуб Jim Beam Студентски град, а на следващия ден  и в клуб Jim Beam Center. Билети за двата концерта могат да се закупят от eventim и ticketstream или на място в клубове.

Akcent  се състои от трима млади и невероятно атрактивни мъже - Адриан Сана, Михаил Груйа и Сорин Бротней. Групата е сформирана през 2002 г., като до момента успява да постигне зашеметяващ успех -  четири албума (всеки от тях достига платинен статус по продажби), над 10 номер едно хита в родината си, пробив в редица европейски страни и стотици хиляди верни фенове.

Сред най-известните парчета на групата са: Stay with me, Kylie, That's my name, Happy people, happy faces, My passion.