През последните години Netflix се опитват да привлекат някои от най-големите звезди в света на киното в техните продукции и им се получава.

Райън Рейнолдс, Зоуи Салдана, The Adam Project и целувките между двамата, които не може да обясни на децата си

Целувките, които Райън Рейнолдс не може да обясни на децата си

Децата винаги имат въпроси

Почти не остана известен актьор, който да не се е снимал в техен филм или сериал. Същото важи и за Райън Рейнолдс. Но канадецът може да се похвали с нещо, с което никой друг не може.

От Deadline разбираме, че Рейнолдс е първият актьор с три филма в топ 10 на вечната класация на Netflix за най-гледани филми. До момента той присъстваше първите 10 със 6 Underground, който се нарежда на девето място, и първенецът в класацията Red Notice.

Сега благодарение на третата поред силна седмица за The Adam Project, режисираният от Шон Леви филм също влиза в топ 10 на най-гледаните филми на стрийминг платформата до момента.

Освен вече споменатите три филма, там влизат още Don't Look Up (под номер две), Bird Box (под номер 3), Extraction (под номер 4), The Unforgivable (под номер 5), The Irishman (под номер 6), The Kissing Booth 2 (под номер 8) и Spenser Confidential (под номер 10).

Netflix, Worst Roommate Ever, Against the Ice, The Adam Project, Soil - новите филми и сериали на стрийминг платформата през март

Новите филми и сериали на Netflix през март

Тук няма мартеници, но пък има много интересни неща за гледане

Тук е моментът да направим уточнението, че това са най-гледаните филми на Netflix за първите 28 дни от пускането им в стрийминг платформата.