Вече започна да ни се струва сякаш е изминала цяла вечност от началото на пандемията. Но ще трябва да свикваме, защото изгледите са, че ще поостане още известно време.

"Смъртта може да почака" и новото отлагане на филма за Джеймс Бонд

"Смъртта може да почака" - премиерата също

На този филм изобщо не му върви

И това, разбира се, ще продължи да влияе на воденето на нормален живот. В това число влизат много аспекти, като ходенето на кино също е един от тях. Да, и в момента не липсват филми по кината, но по-голямата част от тях бяха отложени.

"Смъртта може да почака" беше сред първите, които промениха премиерната си дата - два пъти само в рамките на тази злощастна година.

Стискаме палци да видим 25-ия филм за Джеймс Бонд през април 2021 г., но реално нищо не се знае. През уикенда пък се появиха слухове, че MGM, Барбара Броколи и останалите продуценти на филма са в преговори с няколко стрийминг платформи.

Джеймс Бонд, Барбара Броколи и избран ли е заместникът на Даниел Крейг

Избран ли е следващият Джеймс Бонд

Много спекулации и само една истина

Целта, разбира се, е била правата за излъчване на "Смъртта може да почака" да бъдат продадени и филмът да проусне кината като цяло. Според Bloomberg, Netflix, Apple и Amazon са направили опит да преговарят, но в крайна сметка до сделка не се е стигнало.

"Смъртта може да почака", Coca-Cola и как напитката е използвана при каскада във филма за Джеймс Бонд

Газираната напитка, която е помогнала на Джеймс Бонд

Понякога решенията са нестандартни

Според Deadline, нещата са се разпаднали, защото от студиото са искали 600 милиона за едногодишен лиценз за излъчване. А никоя от стрийминг платформите не е била склонна да даде толкова пари. Най-близката оферта е била наполовина на исканата цена.