Вече от над година се говори усилено за това кой ще бъде следващият Джеймс Бонд, защото "Смъртта може да почака" ще бъде последното превъплъщение на Даниел Крейг в ролята.

Том Харди, Том Хидълстън и кой ще наследи Даниъл Крейг в ролята на Джеймс Бонд

Това ли е новият Джеймс Бонд

Слуховете много ни харесват

Вече не един и два пъти сме обръщали внимание на различните варианти, които са се появявали в интернет пространството. До момента нищо не е официално обявено и се оказва, че всичко, което сме слушали през тези месеци, е било само, за да си уплътняваме времето.

В интевю за Total Film Барбара Броколи и Майкъл Уилсън, които са сред основните продуценти на франчайза и имат тежката дума, казват, че към момента не са избрали кой да замени Даниел Крейг.

"Винаги съм казвала, че можеш да бъдеш влюбен само в един човек", казва Броколи и пояснява, че първо ще изчакат 25-ят филм за Бонд да тръгне по кината. След известно време, но не веднага пък ще се захванат с нелеката задача да изберат кой да бъде негов заместник.

Том Харди, Джеймс Бонд и защо актьорът не е подходящ, за да бъде избран за ролята

Защо Том Харди не е подходящ за Джеймс Бонд

Къде води пътят на логиката (и миналите избори)

Барбара Броколи казва още, че не са мислили по въпроса, но изобщо не е задължително следващият Джеймс Бонд да бъде бял, пише Digital Spy. Отхвърля обаче идеята ролята да бъде поверена на жена. Нещо, което също доста се спекулираше. "Трябва да създаваме роли за жени, а не просто да превърнем мъж в жена."